Thursday, June 12, 2014

JOM BISNES TONEEXCEL

GUNA SIMKAD TONE EXCEL BOLEH TAMBAH PENDAPATAN
 

PENGENALAN

Alhamdulillah hari ni (12 Jun 2014) saya dah terima simkad tunetalk - toneexcel dari upline, walaupun dah lama tau tentang bisnes toneexcel ni, tapi baru sekarang tergerak hati nak join. Mudah-mudahan dipermudahkan dan diberkati....InsyaAllah Aminnn.

Sebelum mulakan kita buka minda dulu sekejap dengan beberapa soalan:
  1. Adakah anda pengguna HP (telefon bimbit)
  2. Sudah berapa lama anda guna HP? telco mana? dan berapa bil/topup sebulan?
  3. Sampai bila anda akan menggunakan HP
  4. Adakah HP anda sekarang satu bebanan (duit keluar) atau satu aset (duit masuk)



FAKTA
Populasi penduduk Malaysia 29.9 juta
Talian telefon bimbit berdaftar 41 juta (Postpaid 7.4 juta / Prepaid 33.7 juta)
* Sumber: Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 2012

Maknanya potensi pasaran sangat luas dan sentiasa bertambah. Dianggarkan pengguna Tone Excel baru 400 ribu lebih, masih lagi kecil dan masih baru. 




MAKLUMAT SYARIKAT


Signing of Agreement between TONE EXCEL SDN BHD Executive Chairman Dato' Syed Kamaruzaman and the CEO of Tune Talk Mr. Jason Lo on the 10 Feb 2010

Alamat Syarikat:
B-2-8 & B-3-8, Bangunan Endah Promenade,
Jalan 3/149E, Taman Sri Indah, Bandar Baru Sri Petaling
57000 Sri Petaling, Kuala Lumpur
Tel: 603-90543809  Fax: 603-90540278



MODAL HANYA RM90
SEKALI SEUMUR HIDUP

Untuk menyertai program ini anda perlu mendaftar sebagai ahli toneexcel dan secara automatik anda menjadi wakil jualan simkad toneexcel. RM90 dikenakan untuk pendaftaran dan anda akan diberi 1 simkad TONEEXCEL PERCUMA berserta Buku Panduan untuk memulakan perniagaan TUNETALK/TONEEXCEL dan kredit RM30.

JADILAH PENGGUNA BIJAK BUKAN PENGGUNA SETIA


Maka hari ini bermulalah langkah saya dalam bisnes ToneExcel. Dengan itu saya juga menjemput anda untuk turut sama dalam bisnes toneexcel ni, yang mana kita hanya perlu tukar simkad toneexcel dan topup macam biasa, setiap kali kita topup, kita akan diberi komisyen. Jadi jika anda bercadang nak beli simkad baru, boleh la guna TUNETALK/TONEEXCEL. Ini kerana banyak kelebihan dan keistimewaan bila kita menyertai program tuneexcel ni disamping itu anda berpeluang untuk tambah pendapatan secara pasif.




APA YANG KITA DAPAT BILA MENYERTAI PROGRAM TONEEXCEL INI?
  
Dengan bermodalkan hanya RM90 sahaja seumur hidup anda sudah boleh memulakan perniagaan sebagai wakil jualan simkad TONEEXCEL. MUDAH DAN MURAH!!. Banyak kelebihan dan keistimewaannya bila anda menggunakan simkad toneexcel ini. Antaranya:

1. DAPAT SIMKAD TONEEXCEL PERCUMA
  • Boleh kekal nombor HP lama samada prepaid atau pun postpaid. Dengan syarat nombor lama tersebut didaftar nama anda dan tiada bil tertunggak sekiranya anda menggunakan postpaid.
  • Di dalam simkad telah sedia ada airtime/kredit RM30

 2. DAPAT PERLINDUNGAN PA INSURAN
Sekiranya anda topup RM50 sebulan anda layak untuk menerima perlindungan PA Insuran sebanyak RM100 ribu PERCUMA
  • Cover 2 perkara: Kematian dan Kecacatan Kekal akibat kemalangan
  • Tiada premium tahunan, hanya topup minima RM50 sebulan (tidak membebankan pun, sebab topup tu memang kita guna)
  • Tarikh efektif hari ke 61
  
 
Penyampaian cek PA Insuran sebanyak RM100 ribu kepada waris ahli TONEEXCEL disaksikan oleh YB


3. DAPAT MATA GANJARAN SETIAP KALI TOPUP
Setiap kali anda topup anda akan dapat mata ganjaran mengikut nilai topup anda dan mata ganjaran (points) ini boleh di tukar dengan perlbagai hadiah menarik. Antaranya:
  • Tiket Penerbangan Air Asia
  • Smartphones - Samsung, LG, Blackberry, HTC, Nokia dan Ninetology
  • Tablets - Samsung, Ninetology
  • Watch - Tikat Wayang, Konsert dll.

4. DAPAT KREDIT PERCUMA SETIAP KALI TOPUP
Memang menarik!! Setiap kali kita topup untuk nilai RM30 kita akan dapat kredit PERCUMA RM10 dan kalau kita topup RM50 kita dapat kredit PERCUMA RM20...kan untung tu. Jadi disini kita sudah jimat untuk nilai topup. Malah dengan kredit percuma yang diberi kita boleh beli plan data untuk internet. Contoh: jika anda topup RM50 anda akan dapat kredit percuma RM20 jadi nilai topup anda sudah ada RM70 dengan nilai topup tersebut anda boleh beli 1GP plan data internet untuk 1 bulan dengan harga RM42. Baki topup anda masih ada RM28 untuk anda membuat panggilan dan sebagainya...kan anda sudah boleh berjimat!! 

 WOW DAPAT TOPUP FREE!!!
 


5. DAPAT CASH REBATE 3% DARI NILAI TOPUP
Bermula 1 Mac 2014 anda akan mendapat cash rebate sebanyak 3% dari nilai topup minimum RM30 sebulan


6. DAPAT DISKAUN UNTUK TUNE HOTEL
Dapat corporate rate sehingga 30% diskaun jika anda menginap di Tune Hotel



7. BOLEH BUAT DUIT $$$$$....
Melalui program toneexcel ni anda berpeluang untuk menjana pendatan yang lumayan sekiranya anda betul-betul fokus dan rajin berusaha iaitu dengan memperkenalkan simkad toneexcel ni kepada ahli keluarga, rakan-rakan atau sesiapa sahaja. Antara BONUS yang disediakan:
  1. BONUS PERTAMA - FAST TRACK BONUS - Setiap kali anda menjual atau memperkenalkan simkad toneexcel anda dibayar RM20...lagi banyak kita jual simkad lagi banyak yang kita dapat dan bonus ini tiada had.
  2. BONUS KEDUA - KOMISYEN TOPUP - Haaa...bonus kedua ni yang paling best, dimana setiap kali orang di bawah kita topup, kita akan dibayar komisyen mengikut nilai topup mereka sehingga level 3
  3. BONUS KETIGA - BONUS PENAJAAN - Jika kita perkenalkan/sponsor ahli baru direct dibawah kita dalam masa sebulan kita akan dapat bonus daripada komisyen topup kita



PENGIRAAN KOMISYEN SETIAP LEVEL HINGGA LEVEL 3


TARIKH BAYARAN BONUS

Bonus Fast Track 
- Sekiranya anda taja  dari 1hb hingga 15hb, bonus dibayar pada 31hb
- Sekiranya dan taja dari 16hb hingga 31hb, bonus dibayar dapa 11hb bulan berikutnya

Bonus Kedua 
Komisyen Topup - Dibayar setiap 21hb bulan berikutnya

Bonus ketiga 
Bonus Penajaan - Dikumpul setiap bulan dan akan dibayar pada januari tahun berikutnya

Bonus-bonus ini akan terus masuk ke akaun bank kita  dan boleh diwarisi




Yang bestnya...orang-orang dibawah kita nak topup, mereka semua tak cari kita, mereka boleh topup macam biasa dimana-mana sahaja yang menjual topup seperti 7-Eleven, petrol stesyen, pasaraya, mesin topup, atau melalui online banking
 
Untuk mengetahui lebih lanjut atau nak lebih paham tentang bisnes TONEEXCEL ni anda boleh layari  http://toneexcel.biz/?id=403408


BAGAIMANA UNTUK MENYERTAI BISNES TONE EXCEL INI?



 
Langkah 1
  Untuk menyertai program TONE EXCEL ini anda perlu mendaftar sebagai ahli Tone Excel terlebih dahulu. Bayaran untuk pendaftaran hanya RM90 sahaja seumur hidup. Anda akan mendapat 1 simkad Tone Excel yang dah ada kredit RM30 berserta buku panduan. 

Sila buat bayaran RM90 + RM5 (pos laju)
Jumlah perlu bayar RM95

Bayaran boleh dibuat di mana-mana akaun dibawah:

No. Akaun: 114150343866
Zainol Azman Shamsudin

No. Akaun: 7013799034
Zainol Azman Shamsudin


No. Akaun: 220551112844
Zainol Azman Shamsudin 


Langkah 2
  Selepas buat bayaran sila email atau sms ke 012-6585421 untuk pendaftaran simkad

1. NAMA PENUH
2. ALAMAT
3. NO. KAD PENGENALAN
4. No. Lama sekiranya anda ingin kekalkan no lama

Email ke zazman@ymail.com atau sms

Format SMS
NAMA jarak ALAMAT jarak IC jarak TARIKH jarak MASA

Contoh SMS
 Ali bin Ahmad, No. 1234 Perumahan Rakyat Sri Manjong, 33800 Sri Manjong, Perak, No. IC 123456789000, 13/6/2014, 10.00 am
(No IC diperlukan untuk pendaftaran sim kad toneexcel anda)

Sekiranya anda ingin membeli terus simkad dari syarikat pastikan semasa pendaftaran masukkan id penaja iaitu id saya idp408502


Sebarang pertanyaan boleh hubungi
Zainol Azman Shamsudin
ID=408502
012-6585421

Friday, January 8, 2010

RUANG IKLAN TEKS RM5 SEBULAN

Anda menghadapi masalah resdung? Dapatkan segera NTRESD lain dari yang lain hanya spray bawah lidah, Insyaallah berkesan!
http://www.ntresdpenawarresdung.blogspot.com

Pelbagai jenis tudung dan koleksi perhiasan wanita di Faz's Boutique
http://fazsboutique.blogspot.com/